Σχετικά με εμάς

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι η πιο ευτυχισμένη και σημαντική στιγμή του ζευγαριού. Αποτελεί μία νέα πρόκληση και ίσως τη μεγαλύτερη όλων, καθώς σηματοδοτεί το ξεκίνημα της οικογενειακής ζωής. Παράλληλα με το ρόλο του συντρόφου, οι νέοι γονείς καλούνται να εκπληρώσουν τους γονεϊκούς ρόλους της μητέρας και του πατέρα. Απαραίτητα εφόδια, η ωριμότητα και η υπευθυνότητα.

Θέλοντας να σταθούμε σύμμαχοι σ’αυτό το νέο, τόσο σημαντικό και πρωτόγνωρο ξεκίνημά σας, αποφασισαμε να δημιουργήσουμε το mommy’s baby. Κύριο στόχο μας αποτελεί η οικονομική και εύκολη επάνδρωση κάθε νέου γονιού με τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστεί το αγγελούδι του και όχι μόνο. Το mommy’s baby σας προσφέρει τα πρώτα του μοντέρνα βρεφικά ρουχαλάκια, ό,τι καλυτερο για ξεκούραστο ύπνο και φυσικά ασφαλή παιχνίδια για τις πρώτες, ξέγνοιαστες στιγμές του. Η ομορφότερη προίκα βρεφικών ειδών είναι εδώ για να επιλέξετε ανάμεσα σε brands όπως Disney baby, Baby oliver, Looney tunes baby, aslanis home baby κ.α. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πρώτο και όχι μόνο ”προσωπικό όχημα” του νεογέννητου παιδιού σας, χαρίζοντάς του ασφαλείς, ξεκούραστους και όμορφους περιπάτους, χειμώνα και καλοκαίρι.

Όλα αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν να τα αποκτήσετε με εύκολο και πάνω απ’ όλα οικονομικό τρόπο, προσφέροντάς σας υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις μοναδικές τιμές.

Το mommy’sbaby σας εύχεται ολόψυχα…Καλή αρχή!!

0
0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.