215 215 7556
2351 102657
Δευ - Παρ: 10.00 - 16.00


Έξοδα αποστολής

Το mommysbaby.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την ελλάδα για όλες τις παραγγελίες αξίας 100,00€ και άνω.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στα περισσότερα προϊόντα μέσω ταχυδρομείου ή courier ενώ στα ογκώδη προϊόντα όπως κρεβάτια κ.λπ. αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία έως την πόρτα του σπιτιού σας.
Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τις αγορές σας όσο γίνεται οικονομικότερες και με λιγότερες επιβαρύνσεις καθώς και για να απλοποιήσουμε τους τρόπους χρέωσης των μεταφορικών, χρεώνουμε μόνο την ελάχιστη χρέωση του courier διαβαθμισμένα σε εσάς αναλαμβάνοντας τις όποιες επιπλέον επιβαρύνσεις (διεύθυνση παράδοσης σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές, επιβάρυνση ογκώδους προϊόντος, δέσμευση ώρας παράδοσης σε περίπτωση αντικαταβολής κτλ).

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ: Για αγορές κάτω των 100,00€* το κόστος της αποστολής θα είναι 2,50€ έως 2 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται + 0,70€. Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε.

Ταχυδρομείο: Για αγορές κάτω των 100,00€*, το κόστος της αποστολής θα είναι 2,00€  έως 3 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται + 0,50€. Παραλαμβάνετε από το πλησιέστερο υποκατάστημα ταχυδρομείου της περιοχής σας.

Μεταφορική για ογκώδη προϊόντα: Για αγορές κάτω των 100,00€ το κόστος της αποστολής για Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο - Κορινθία - Αγ. Νικόλαος - Βοιωτία - Σέρρες - Κιλκίς - Χαλκιδική - Πέλλα - Ημαθία - Πάτρα - Ιωάννινα - Άρτα - Θεσπρωτία - Αιτωλοακαρνανία - Κεντρική Έυβοια - Πύργος - Κάρυστο - Τρίπολη - Καλαμάτα είναι 5,00€ έως 12,00€ παράδοση στην πόρτα του σπιτιού σας.Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι από 5,00€ έως 30,00€ την αποθήκη της μεταφορικης εταιριας.Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν μικρή απόκλιση.
 

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα.

 

Για τις αγορές 100,00€ και άνω, ο φορέας που αναλαμβάνει την αποστολή καθορίζεται αυστηρά και μόνο από το κατάστημα βάσει της περιοχής σας.

Σε περίπτωση που οι αγορές είναι κάτω από 100,00€ η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με τον φορέα που επιλέγετε εσείς κατά την αγορά σας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι αδύνατη η αποστολή του αντικειμένου με τον φορέα που επιλέξατε και εφόσον είναι προς όφελός σας (είτε για οικονομικότερη αποστολή, είτε για μικρότερο χρονικό διάστημα παράδοσης), το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής,αφού έχετε ενημερωθεί. Σε περιπτώσεις που το κατάστημα αποφασίσει να αλλάξει τον φορέα αποστολής, προς όφελος σας και πάλι και το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο του ποσού που συμφωνήθηκε μεταξύ πελάτη-καταστήματος κατά την αγορά, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής χωρίς να ενημερωθείτε.Login-iconLogin
active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης