Τρόποι πληρωμής

  1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
    Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος αυτή επιβαρύνει το κόστος της παραγγελίας σας με 2,00€ και διατίθεται σε όλη την Ελλάδα για αποστολές μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική ή Πόρτα Πόρτα-ΕΛΤΑ) και σε συγκεκριμένες περιοχές για αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας (Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ημαθία, Καστοριά, Κιλκίς, Πέλλα ,Πιερία, Σέρρες, Φλώρινα και Χαλκιδική). Στις υπόλοιπες περιοχές (Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Λάρισα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Τρίκαλα, Άρτα, Πρέβεζα, Καρδίτσα, Ευρυτανία, Βόλος, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αχαία, Κορινθία, Ηλεία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία, Λευκάδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι) και κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα, διατίθεται η υπηρεσία αντικαταβολής μέσω μεταφορικής εταιρείας, εφόσον προηγηθεί προκαταβολική κατάθεση που θα ορίσει το κατάστημα.

*Σε περιοχές που αναγράφεται ότι είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή ή είναι μακριά από πρωτεύουσα νομών, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για εξακρίβωση της δυνατότητας αντικαταβολής.

Αντικαταβολή δεν διατίθεται μέσω μεταφορικής εταιρείας στις υπόλοιπες περιοχές που δεν έχουν αναφερθεί παραπάνω.

Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή για την κατηγορία των στρωμάτων, επίπλων απαιτείται κατάθεση προκαταβολής (ίση με το 30% του συνολικού ποσού) για την συνέχιση της παραγγελίας. Κατάθεση προκαταβολής ίσως σας ζητηθεί από το κατάστημα και σε περιπτώσεις εισαγωγών κατόπιν παραγγελίας.

Σε περιπτώσεις όπου δεν εντοπιστεί ο πελάτης στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει (email ή τηλέφωνο), η παραγγελία θα ακυρώνεται δίχως ενημέρωση.

  1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας αυτού του διαστήματος, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα, δίχως κάποια σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη.
Εξοφλήστε την παραγγελία σας στους παρακάτω λογαριασμούς (σε κάθε περίπτωση το κόστος της εκάστοτε συναλλαγής -εφόσον υπάρχει- αφορά τον πελάτη και ουδεμία χρέωση αναλαμβάνει το κατάστημα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τράπεζα στην οποία διαθέτετε λογαριασμό, για αποφύγετε τις εκάστοτε χρεώσεις).

  • Τράπεζα Πειραιώς iban: GR90 0171 229 000 6229 150 940 442

( αρ.λογ/μου: 6229-150940-442 )

  • Alpha bank iban: GR640 140 8160 8160 0200 200 7040
( αρ.λογ/μου: 816-00200200-7040 )

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας ένα email στο info@mommysbaby.gr , προκειμένου να γνωστοποιήσετε την πληρωμή σας. Εναλλακτικά μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2351102657 ή 2152157556.

Η παραγγελία θεωρείται ενεργή ως προς τη δέσμευση των αντικειμένων από τη στιγμή που θα γνωστοποιήσετε την πληρωμή σας στο κατάστημά μας. Σε καμία περίπτωση τα αντικείμενα δεν δεσμεύονται πριν την εξόφλησή τους. Σε περίπτωση που προηγηθεί εξόφληση από άλλον πελάτη, η διαθεσιμότητα θα αλλάξει αυτόματα και θα ενημερωθείτε όταν επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας είτε μέσω του eshop στον αντίστοιχο χρόνο που χρειάζεται η επεξεργασία διαθεσιμότητας. Δεν είναι αρμόδιο το κατάστημα να ενημερώσει τον πελάτη για την αλλαγή, εφόσον έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. 

  1. Με χρέωση της Πιστωτική σας Κάρτας  
    Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα. Κατά την επιλογή του εν λόγω τρόπου πληρωμής και έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο eshop μας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιείται για λόγους ασφάλειας.

Σας παρέχουμε την επιλογή άτοκων δόσεων για τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα. Ο αριθμός των δόσεων διαμορφώνεται ανάλογα με το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας : από 0-100€ έως 3 δόσεις, από 101-300€ έως 6 δόσεις και από 301€ και άνω έως 12 δόσεις.

0
0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.